Σε εξέλιξη παραμένει η φωτιά στον Ασπρόπυργο ενώ λόγω αναζωπύρωσης που υπήρξε λίγο νωρίτερα, δόθηκε εντολή εκκένωσης σε όσους βρίσκονται στην περιοχή Σοφό Ασπροπύργου να απομακρυνθούν προς Αττική Οδό.
Η φωτιά στην περιοχή μαίνεται από χθες, ωστόσο, πριν λίγη ώρα, το πύρινο μέτωπο αναζωπυρώθηκε με αποτέλεσμα να δοθεί εντολή εκκένωσης στην περιοχή Σοφού.
Μήνυμα από το 112 να εγκαταλείψουν την περιοχή Σοφό στον Ασπρόπυργο προς την Αττική Οδό έλαβαν πριν τις 12 οι κάτοικοι της περιοχής.
Ειδικότερα το μήνυμα αναφέρει: «Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Αν βρίσκεστε στην περιοχή Σοφό Ασπροπύργου απομακρυνθείτε προς Αττική Οδό. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας