Για τον Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος τις τελευταίες έχει επιστρέψει στη δημοσιότητα λόγω… της απουσίας του από αυτήν, με πολλούς φαν του να αναρωτιούνται που έχει χαθεί, μίλησε σήμερα ο Νίκος Συρίγος.
Ο γνωστός δημοσιογράφος και φίλος του Νότη Σφακιανάκη δεν άντεξε και ξέσπασε κατά συγκεκριμένου ανθρώπου, ο οποίος όπως ισχυρίστηκε «έδωσε πισώπλατη μαχαιριά» στον λαϊκό τραγουδιστή.
Δείτε όλα όσα είπε ο Νίκος Συρίγος για τον Νότη Σφακιανάκη
«Επειδή σήκωσα το τηλέφωνο και πήρα κάποιους κοινούς γνωστούς, θα σας πω αυτά που μπορώ να πω. Ο Νότης είναι βαθιά πληγωμένος από πάρα πολύ δικό του άνθρωπο, όχι συγγενικό του πρόσωπο. Από στενό του συνεργάτη, ο οποίος κάνει ότι δεν ξέρει τι έχει συμβεί αλλά, ξέρει πολύ καλά γιατί είναι αυτός που του έδωσε την πισώπλατη μαχαιριά» είπε αρχικά ο Νίκος Συρίγος.
«Επειδή υπήρξε και μια δήλωση χθες από τον ανιψιό του που λειτουργεί και ως μετρ, ότι δε θα τραγουδήσει και δε θα επιστρέψει… Εμένα οι δικές μου πηγές, μου είπαν ότι ετοιμάζει τραγούδια, ετοιμάζει δίσκο και θα επιστρέψει τον χειμώνα, θα δεχτεί μια από τις προτάσεις που του έχουν κάνει» είπε στη συνέχεια ο Νίκος Συρίγος.
Κλείνοντας, ο Νίκος Συρίγος ανέφερε: «Μη βγαίνετε κάποιοι και λέτε ότι δε ξέρετε τι έχει συμβεί. Ξέρετε πολύ καλά τι έχει συμβεί. Ξέρετε πολύ καλά τι έχετε κάνει στον Νότη, πάρα πολύ καλά και καλό είναι να μη μιλήσετε, να τον αφήσετε να ξεθυμάνει γιατί αυτό που του κάνατε είναι αισχρό και χυδαίο».
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.