Τροχαίοατύχημα είχε το απόγευμα της Δευτέρας ο αντιπεριφερειάρχης επιχειρηματικότητας Στερεάς Ελλάδας, Βαγγέλης Κούκουρας, στο Βασιλικό Ευβοίας.
«Οδηγούσε ο ίδιος το αυτοκίνητο, όταν ξαφνικά του πετάχτηκε στο δρόμο ένα τετράποδο και έκανε ελιγμό προκειμένου να μην το χτυπήσει με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να βρεθεί εκτός δρόμου. Ευτυχώς κατάφερε και απεγκλωβίστηκε από το αυτοκίνητο.
Είμαστε για τις πρώτες βοήθειες στο γενικό νοσοκομείο Χαλκίδας και είναι καλά στη υγεία του αφού γλύτωσε τα χειρότερα» είπε συγκλονισμένη στο evima.gr η σύζυγος του αντιπεριφεριεάρχη.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας