Φριχτό θάνατο σε τροχαίο βρήκε μια γυναίκα 33 ετών στην Εύβοια όταν το όχημα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και τυλίχθηκε στις φλόγες.
Μετά από επιχείρηση της Πυροσβεστικής και την κατάσβεση της φωτιάς ανασύρθηκε η σορός της άτυχης γυναίκας.
Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη στυο 19χλμ της εθνικής οδού Χαλκίδας – Αιδηψού κοντά στη θέση Πανόραμα-Άγιος.
Σύμφωνα με το evima.gr στο όχημα επέβαιναν τρία άτομα. Η άτυχη γυναίκα από τα Ψαχνά εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο και απανθρακώθηκε σε τέτοιο βαθμό, που οι διασώστες ήταν αδύνατον να την ταυτοποιήσουν.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ένα άτομο έχει τραυματιστεί σοβαρά και το άλλο πιο ελαφρά.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 6 πυροσβέστες και 3 οχήματα, η Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Σορός γυναίκας ανασύρθηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο 19,5 χλμ. της Ε.Ο. Χαλκίδας- Αιδηψού. Επιχείρησαν 6 #πυροσβέστες με 3 οχήματα. Συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).