Η εφαρμογή για streaming μουσικής και podcast Spotify «έπεσε» την Τετάρτη του Πάσχα, με αποτέλεσμα πολλοί χρήστες να μην έχουν πρόσβαση ούτε στην εφαρμογή, ούτε στην ιστοσελίδα.
Σύμφωνα με το DownDetector, το οποίο παρακολουθεί προβλήματα σε εφαρμογές και ιστότοπους, τα πρώτα προβλήματα αναφέρθηκαν γύρω στις 15:00 ώρα Ελλάδας.
Τόσο η εφαρμογή όσο και η ιστοσελίδα αντιμετωπίζουν προβλήματα, με τους χρήστες να αναφέρουν προβλήματα με τα podcasts και τις σελίδες των αγαπημένων τους καλλιτεχνών.
Ο Σπυρίδων Περεσιάδης (1854–1918) ήταν σημαντικός Έλληνας θεατρικός συγγραφέας της ύστερης περιόδου του 19ου αιώνα, γνωστός για την ικανότητά του να συνδυάζει την ηθογραφία με τον λυρισμό, όπως στο έργο «Ο Μαγεμένος Βοσκός».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας