Πηγή Δεβετζή: «Αισθάνθηκα ότι πεθαίνω» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το τροχαίο της
Η Πηγή Δεβετζή είχε ένα τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητο της, όταν έσκασε το λάστιχο ενώ οδηγούσε.
Καλεσμένη στην παρέα του Buongiorno ήταν η Πηγή Δεβετζή και μοιράστηκε την εμπειρία της από το πρόσφατο τροχαίο.
Η Πηγή Δεβετζή είχε ένα τροχαίο ατύχημα, καθώς το όχημά της τούμπαρε μέσα σε τούνελ της Εγνατίας Οδού. Στη συνέχεια η Ολυμπιονίκης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χωρίς να έχει τραυματιστεί σοβαρά, ωστόσο βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.
Πηγή Δεβετζή: «Είχα πάθει σοκ, για τρεις μέρες δεν μπορούσα να μιλήσω»
«Δεν μπορούσα να ηρεμήσω. Εκείνη την ημέρα ήταν του Αγίου Νικολάου και έλεγα ότι με προστάτεψε. Υπάρχει Θεός, αυτό λέω. Η πίστη τελικά σώζει», σημείωσε η Πηγή Δεβετζή.
Το τροχαίο προκλήθηκε όταν όπισθεν λάστιχο του οχήματος έσκασε, με αποτέλεσμα η Πηγή Δεβετζή να χάσει τον έλεγχο του οχήματος.
«Είπα ‘σκοτώθηκα, μάνα φεύγω’. Αισθάνθηκα ότι πεθαίνω. Εκεί που χτυπάω μετωπικά, γυρίζει το αμάξι 180 μοίρες. Κάνω τον σταυρό μου και λέω ‘Θεέ μου, δεν έπαθα τίποτα’. Ασυναίσθητα πάτησα την κόρνα για να με ακούσουν οι άλλοι οδηγοί».
«Σε μια στιγμή περνάει η ζωή από μπροστά σου και λες ‘φεύγω, τελείωσα»
Το σοκ, το συναίσθημα που ζεις εκείνη την ώρα είναι απερίγραπτο. Το ψυχολογικό σοκ δεν ξεπερνιέται εύκολα», επισήμανε χαρακτηριστικά.
Το τελευταίο διάστημα η Πηγή Δεβετζή στέκεται μαζί με τον αδερφό της στο πλευρό της μητέρας της, η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο. Όπως είπε, πρόκειται για μία δεμένη οικογένεια.
«Δεν αξίζει τίποτα στη ζωή μας εάν δεν έχουμε την υγεία μας. Θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε μένα, την οικογένειά μου και σε όλο τον κόσμο. Πάρε μία αγκαλιά τον διπλανό σου, πες του μία συγγνώμη», είπε.
- ΒΗΜΑGAZINO: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Παγκόσμια συνάντηση στις ΗΠΑ με θέμα την «ακροαριστερή τρομοκρατία» – Live βίντεο
- Αρσάκειο: Τίτλος τιμής και σπουδαίον εφόδιον
- Την Κυριακή (19/7) στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Όσμαν
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή σε Αττική, Κρήτη και άλλες τρεις Περιφέρειες
- Ισπανία: Στάχτη έγιναν 45.000 στρέμματα στη Σαραγόσα – Θα χρειαστεί μέρες για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά
- Η Ζεντάγια επιλέγει τις «ghost» βλεφαρίδες – Η αιθέρια τάση
- Harper’s Bazaar Greece: Το τεύχος Αυγούστου κυκλοφορεί αποκλειστικά με το ΒΗΜΑ της Κυριακής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-315x220.jpg)














![Βίσωνας επιτέθηκε σε 65χρονο στο Γέλοουστοουν και τον πέταξε 3 μέτρα στον αέρα – «Μου χάρισε την ζωή» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bison22-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442