Δικαστική νίκη του Εμπαπέ κόντρα στην Παρί – Αυτό είναι το ποσό που πρέπει να του πληρώσει
Παρί Σεν Ζερμέν και Κιλιάν Εμπαπέ έδωσαν μεγάλη δικαστική μάχη και τελικά ο γαλλικός σύλλογος είναι υποχρεωμένος να πληρώσει τον -πλέον- αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης.
Το σίριαλ ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Κιλιάν Εμπαπέ φαίνεται πως ολοκληρώνεται, μετά την μεγάλη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στις δύο πλευρές, για μισθούς που δεν καταβλήθηκαν συν κάποια μπόνους του παίκτη.
Η ετυμηγορία του εργατικού δικαστηρίου του Παρισιού ήταν πως ο σύλλογος θα πρέπει να πληρώσει στον παίκτη το ποσό των 60 εκατομμυρίων ευρώ, μετά την απόφαση του Εμπαπέ να πάει την υπόθεση στο δικαστήριο.
Το ποσό αφορά διαφυγόντα κέρδη για τον Απρίλιο, τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2024, λίγο πριν φύγει από την ομάδα της Ligue 1 για να ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης ως ελεύθερος. Να σημειωθεί πως, ο Γάλλος είχε δικαιωθεί και σε δύο δικαστικές αποφάσεις από τη γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, ενώ η Παρί δεν προσκόμισε κάποιο έγγραφο που να δείχνει ότι ο Εμπαπέ παραιτήθηκε από κάποιο από τα «δικαιώματά» του.
Η δήλωση των δικηγόρων του Κιλιάν Εμπαπέ
«Είμαστε ικανοποιημένοι με την απόφαση. Αυτό είναι που θα έπρεπε να περιμένουμε όταν δεν καταβάλλονται μισθοί», ανέφεραν οι δικηγόροι του Κίλιαν Εμπαπέ μετά την έκδοση της απόφασης.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν υπερασπίστηκε τον Γκαμπριέλε Γκραβίνα μετά τον αποκλεισμό της Ιταλίας, εξαπολύοντας επίθεση στους πολιτικούς και προειδοποιώντας πως χωρίς νέα γήπεδα το Euro 2032 κινδυνεύει!
Καθοριστικός ο Απρίλιος για τη δημιουργία νέας λίγκας στην Ευρώπη – Τα οικονομικά δεδομένα, οι αμφιβολίες των επενδυτών και η αναγκαστική στροφή προς συνεργασία
Ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό και ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει να αποφασίσει για την ενδεκάδα και έχει και μεγάλα ερωτηματικά όσον αφορά τον παρτενέρ του Φαμπιάνο.