Ψυχροπολεμικό κλίμα μεταξύ Πέλικανς και Ζάιον – Η ώρα του trade πλησιαζει
Το κλίμα στους Πέικανς για τον Ζάιον Γουίλιαμσον ολοένα και βαραίνει με δημοσιεύματα αλλά και τοποθετήσεις βετεράνου παίκτη να κάνουν ένα καλοκαιρινό trade να μοιάζει μονόδρομος.
Λένε πως… αργία μήτηρ πάσης κακίας. Το αρχαιοελληνικό ρητό φαίνεται να δένει γάντι στην περίπτωση των Νιου Ορλίνς Πέλικανς και του Ζάιον Γουίλιαμσον.
Οι Πέλικανς δεν κατάφεραν να μπουν στα playoffs του ΝΒΑ και ουσιαστικά η σεζόν τελείωσε για αυτούς αγωνιστικά. Ωστόσο φαίνεται να έρχεται για τα καλά στο προσκήνιο το θέμα του Γουίλιαμσον με τρόπο κάθε άλλο παρά καλό.
Ένας από τους καλύτερους ρεπόρτερ της Λίγκας, ο Σκιπ Μπέιλες αναφέρει σε ρεπορτάζ του πως τόσο ο οργανισμός των Πελεκάνων όσο και οι ίδιοι οι συμπαίκτες του Ζάιον είναι δυσαρεστημένοι μαζί του καθώς πιστεύουν πως επιλέγει ο ίδιος να μην αγωνιστεί τη στιγμή που το ιατρικό επιτελείο της ομάδας έχει δώσει το ΟΚ μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του, θεωρώντας τον υγιή για να αγωνιστεί.
Από την μεριά των παικτών απάντησε ο Λάρι Νανς Τζούνιορ απορρίπτοντας όλους τους ισχυρισμούς του Μπέιλες:
«Κανείς στα αποδυτήριά μας δεν αντιμετωπίζει τον Ζάιον με αυτόν τον τρόπο. Είμαστε μαζί του σε κάθε βήμα της αποθεραπείας του. Τον υποστηρίζουμε σωματικά αλλά και πνευματικά. Μην ακούτε ανθρώπους που λένε πράγματα, απλά και μόνο για να κερδίζουν προβολές».
Σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, έρχεται και ο Κέντρικ Πέρκινς, παλαίμαχος παίκτης του ΝΒΑ και νυν σχολιαστής, ο οποίος έθεσε θέμα εμπιστοσύνης μεταξύ της ομάδας και του 22χρονου φόργουορντ, προτρέποντας τους Πέλικανς να τον παραχωρήσουν με ανταλλαγή το καλοκαίρι, όσο η αξία του είναι ακόμα υψηλή. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκομπή First Take του ESPN:
«Βλέποντας τον Ζάιον, η λέξη που μπαίνει στην πρόταση είναι η εμπιστοσύνη. Αν ήμουν η διοίκηση των Πέλικανς, θα έδειχνα εμπιστοσύνη στον Ζάιον; Η απάντηση είναι όχι. Τον εμπιστεύομαι ώστε να του δώσω τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου για να το οδηγήσει; Η απάντηση είναι όχι. Και η αξία του μειώνεται. Οπότε στη θέση των Πέλικανς θα κοίταζα να τον ανταλλάξω σε αυτή την offseason».
- Βιγιαρεάλ – Βαλένθια 2-1: To «κίτρινο υποβρύχιο» πήρε το τοπικό ντέρμπι
- Ρόμα-Κρεμονέζε 3-0: Έπιασε τη Νάπολι στην 3η θέση με οδηγό τον Κριστάντε
- Κυπελλούχος Ισπανίας η Μπασκόνια με «κατοστάρα» στη Ρεάλ
- Μονακό – Λε Μαν 103-79: Η ομάδα του Σπανούλη κατέκτησε το Κύπελλο Γαλλίας
- To 91% του Ντιόγκο Νασιμέντο και η ιδέα του Μεντιλίμπαρ
- Νίκολιτς: «Παίξαμε καλά σε όλο το ματς, σημαντικοί οι τρεις βαθμοί»
- Παρελθόν για τον πάγκο του Άρη ο Μανόλο Χιμένεθ
- Φενέρμπαχτσε – Μπεσίκτας 91-74: Πήρε το Κύπελλο η ομάδα του Γιασικεβίτσιους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-146x85.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)


































![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-315x220.jpg)



























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442