Ρούλα Πισπιρίγκου: Ανοίγει ο κύκλος καταθέσεων για τη Τζωρτζίνα
Η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου όπως είναι γνωστό, επιμένει ότι είναι αθώα
Η ώρα των γιατρών στη δίκη με κατηγορούμενη την Ρούλα Πισπιρίγκου έφτασε.
Στο βήμα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας προσέρχονται από σήμερα Τετάρτη ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων που είχε νοσηλευτεί η 9χρονη Τζωρτζίνα.
Η «σκυτάλη» των καταθέσεων περνά πρώτα στους γιατρούς τους Καραμανδάνειου Νοσοκομείου, εκεί που σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα φέρεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να αποπειράθηκε να σκοτώσει την κόρη της.
Και στις επόμενες συνεδριάσεις θα ακολουθήσουν συνάδελφοί τους από το Ωνάσειο και το Νοσοκομείο Παίδων.
Η ίδια δηλώνει αθώα
Οι καταθέσεις τους θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικές σ ε ό,τι αφορά την διερεύνηση της υπόθεσης αυτής που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, καθώς ο καθένας θα εισφέρει όλα τα τα επιστημονικά και πραγματικά δεδομένα για την εξέλιξη της υγείας της μικρής Τζωρτζίνας, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα έχουν οι καταθέσεις των γιατρών αναφορικά με τη χορήγηση της κεταμίνης, που αποτέλεσε και την αιτία θανάτου του.
Η ίδια η κατηγορούμενη, όπως είναι γνωστό, επιμένει ότι είναι αθώα και δεν συνδέεται με κανέναν τρόπο με τη χορήγηση της κεταμίνης και ως εκ τούτου ούτε με το θάνατο του παιδιού της .
- Χωρίς ανακοινώσεις η σύσκεψη για την ευλογιά στο Μαξίμου – Μέτρα προσεχώς…
- Ισπανία: Τρένο συγκρούστηκε με γερανό
- Κακοκαιρία: Γυναίκα παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό της στη Βάρη – Έμεινε για τρεις ώρες σε ένα δέντρο
- Έκτακτη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των καταστροφών στο Δήμο Γλυφάδας
- Το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Πόλη μέσα από το βίντεο της ΚΑΕ (vid)
- Ποιοι Beatles; Ο Ρόμπι Γουίλιαμς είναι έτοιμος να σπάσει το ρεκόρ των Σκαθαριών που κρατάει 25 χρόνια
- Πώς έγινε η τραγωδία στο Άστρος – Πατέρας ενός 9χρονου παιδιού ο λιμενικός που παρασύρθηκε από τα κύματα
- ΠΑΣΟΚ: «Βαριά εκτεθειμένη η κυβέρνηση μετά την απόφαση της Ευρωβουλής για τη Mercosur» λέει ο Τσουκαλάς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442