Με ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Ντομινίκ Κοτάρσκι που ταλαιπωρείται από ίωση ενώ στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου τέθηκε και πάλι ο Τάισον.
Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:
«Έτοιμοι για… μάχη το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου, που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την δοκιμασία στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα κι ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Αρκαδία.
Η μέρα ξεκίνησε με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες της επικείμενης αναμέτρησης και έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στις στατικές φάσεις.
Στα απρόοπτα το γεγονός πως ο Ντόμινικ Κοτάρσκι έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ίωσης και δεν θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου .
Εκτός μάχης είναι και οι Ομάρ Ελ Καντουρί , Νίκολας Κουαλιάτα , Τόμας Μουργκ και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Αντρέ Βιεϊρίνια που έκανε θεραπεία και οι Λευτέρης Λύρατζης και Γιάσμιν Κούρτιτς που συνέχισαν με ειδικό πρόγραμμα.
Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.