Οι Πειραιώτες λίγο πριν έρθουν τα Χριστούγεννα συνεχίζουν τη δράση τους, ενώ σήμερα βρέθηκαν αθλητές από κάθε τμήμα του συλλόγου για να συνδράμει στην UNESCO στον Πειραιά.
Τις ημέρες των γιορτών για ακόμη μια φορά ο Ολυμπιακός συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να βοηθήσει άστεγους και άπορους με υλικά αγαθά, ενώ οι ερυθρόλευκοι μαγείρεψαν και σέρβιραν.
Αξίζει να σημειωθεί πως παρευρέθηκε και η Χριστίνα Τσιλιγκίρη διευθύντρια Αθλητισμού και ΑΜΕΑ του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων.
Δείτε φωτογραφίες από την παρουσία του Ερασιτέχνη στη δομή:
Με δύο γκολ και μία ασίστ του Μπρούνο Φερνάντες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με 4-1 από την έδρα της καταδικασμένης Γουλβς που σκόραρε μετά τον Οκτώβριο.
Η αρχή μιας νέας εποχής που κατέληξε σε αποτυχία, με τον Χάμιλτον να μην καταφέρνει ούτε νίκη ούτε podium και τον Λεκλέρ να παραμένει η μόνη ελπίδα της Scuderia