Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση είναι (;) συμπτωματική
Ένα άνετο απόγευμα πέρασε ο Ολυμπιακός επικρατώντας εκτός έδρας της ΧΑΝΘ με σκορ 33-20, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Handball Premier, συνεχίζοντας έτσι το νικηφόρο σερί τους στη διοργάνωση.
Οι Ερυθρόλευκοι δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, επιβάλλοντας από νωρίς τον ρυθμό τους και παίρνοντας ένα καλό προβάδισμα, το οποίο όσο περνούσε η ώρα μεγάλωναν για να φτάσουν εν τέλει στη νίκη.
H XANΘ ξεκίνησε καλύτερα, όμως ο Ολυμπιακός ισορρόπησε άμεσα το παιχνίδι και από την στιγμή που πέρασε μπροστά δεν κοίταξε ποτέ πίσω του. Οι παίκτες του Γιώργου Καρασαββίδη κυριάρχησαν στη συνέχεια, πάτησαν… γκάζι και είδαν τη διαφορά να εκτοξεύεται, φτάνοντας ένα πολύ σημαντικό δίποντο ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ απέφυγε την ήττα κόντρα στη Γουέστ Χαμ (1-1) όμως και κρατήθηκε στην 4η της βαθμολογίας, μετά το 2-2 της Τσέλσι με τη Λιντς.
Η Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 ως το 66′, όμως η Λιντς έκανε μεγάλη επιστροφή στο Στάμφορντ Μπριτζ αποσπώντας 2-2, για την 26η αγωνιστική της Premier League. Έχασαν έδαφος για την 4άδα οι μπλε.
Παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Μίροτιτς, ο Μπλοσομγκέιμ αλλά και ο Ντιαλό κάθε άλλο παρά σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στη Μονακό, παρά το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαθεί να βρει