Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη διαγωγή ενός φιλικού αγώνα, ανάμεσα στους «κίτρινους» και τη Μακάμπι Χάιφα στις 4 Δεκεμβρίου, στις 17:00 το απόγευμα, στο «Κλ. Βικελίδης».
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας, οι Ισραηλινοί θα πραγματοποιήσουν τη χειμερινή προετοιμασία τους στη Θεσσαλονίκη και στο πλαίσιο αυτής θα γίνει η φιλική αναμέτρηση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, ώρα 17.00 στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Το φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί με τη συνεργασία της Ethosports, επίσημου συνεργάτη της Μακάμπι Χάιφα, που έχει αναλάβει την προετοιμασία της ομάδας στη Θεσσαλονίκη το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Η ΑΕΚ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, μετά την ήττα με 0-1 από τον ΟΦΗ και ο Μάρκο Νίκολιτς παραδέχθηκε πως η ομάδα του είχε μείνει πνευματικά στις... γιορτές.