Σε ένα άκρως επεισοδιακό παιχνίδι, με τρεις κόκκινες κάρτες, Μπέτις και Σεβίλλη ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο τοπικό ντέρμπι του «Μπενίτο Βιγιαμαρίν».
Οι γηπεδούχοι, που είχαν την ευκαιρία με νίκη να ανέβουν μόνοι τρίτοι στη La Liga, εκμεταλλεύθηκαν αρχικά την αποβολή του Μοντιέλ στο 38′, για σκληρό μαρκάρισμα στον Αλεξ Μορένο, και προηγήθηκαν στο 44′ με αυτογκόλ του Χεσούς Νάβας.
Ομως, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Φεκίρ χτύπησε τον Πάπου Γκόμες και αποβλήθηκε, ενώ το ίδιο συνέβη στο 49′ με τον Μπόρχα Ιγκλέσιας, που πάτησε τον Γκούντελι.
Έχοντας πλέον εκείνη την αριθμητική υπεροχή, η Σεβίλλη πίεσε ασφυκτικά και κατάφερε τελικά να ισοφαρίσει στο 81′ με «κεραυνό» του Γκούντελι, ο οποίος είχε και δοκάρι στο 89′.
Η ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι πήρε το βαθμό, αλλά παραμένει στις τελευταίες θέσεις, οπότε καμία από τις δύο συμπολίτισσες δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα.
Ο Μικέλ Αρτέτα αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Άρσεναλ με την Τσέλσι, αλλά και το αν υπάρχει πιθανότητα η ομάδα του να κατακτήσει και τους τέσσερις τίτλους που διεκδικεί.
Το «Telesport» αποκαλύπτει πώς ο Τζάστιν Ρόμπινσον της Παρί θα απασχολήσει τον Ολυμπιακό – Το buy out του Αμερικανού και το συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα.