Οι Κιτρινόμαυροι προσπέρασαν τον Βόλο, ο οποίος έχει 20 βαθμούς σε 9 αναμετρήσεις, ενώ μετά το «διπλό» στη Λιβαδειά, οι Κιτρινόμαυροι μείωσαν στους 6 βαθμούς τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό (27 πόντοι).
Την πεντάδα συμπληρώνουν οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν 17 πόντους και τους Ασπρόμαυρους 16. Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν στο Αγρίνιο του Παναιτωλικού με 2-0, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήρθε ισόπαλη 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης. Η 9η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το παιχνίδι του ΟΦΗ με τη Λαμία (20:00).
Στην 10η αγωνιστική δεσπόζει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30/10 στις 19:30. Ο Ολυμπιακός την ίδια ημέρα στις 16:00 υποδέχεται τη Λαμία, ενώ ο Παναθηναϊκός παίζει το Σάββατο (29/10, 19:30) στον Βόλο.
Ο Ζουλιάν Μπιανκόν μίλησε στο «Qsport» και αναφέρθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Champions League και εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης.
Η Φενερμπαχτσέ έκανε γνωστό πως τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό (16/12) στην Ευρωλίγκα και την Αναντολού Εφές (14/12) στο τουρκικό πρωτάθλημα εξαντλήθηκαν.