Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του τη βαριά ήττα από την Άλμπα στο Βερολίνο και στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με τη Μονακό (21/10, 21:00) στο ΟΑΚΑ.
Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε για το ματς με τους Μονεγάσκους και μεταξύ άλλων τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να βγάλει αντίδραση.
«Κάναμε ένα κακό παιχνίδι με αντίπαλο την Άλμπα. Ο επόμενος αγώνας μας είναι ενάντια στην Μονάκο εντός 48 ωρών. Η Μονακό είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην φετινή Euroleague με πολλά «όπλα» στην φαρέτρα της. Πρέπει να αντιδράσουμε μετά από ένα πολύ κακό παιχνίδι και να είμαστε πολύ καλύτεροι σε άμυνα και επίθεση» τόνισε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.
«Όπως προείπα, θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι και στις δύο πλευρές του παρκέ ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η Μονακό» συμπλήρωσε ο Ράντονιτς.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν στη σημερινή προπόνηση Σάσα Βεζένκοφ και Τόμας Γουόκαπ - Αμφίβολος παραμένει για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός ο Βούλγαρος
Ο Ισπανός ρέφερι είχε σφυρίξει παιχνίδι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1 και άφησε (1/12/19) με παράπονα τους «ερυθρόλευκους». Είναι 20ός (τελευταίος!) στους ορισμούς της La Liga, τελευταίο του ματς στις 13/2