Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ράντονιτς: «Πρέπει να είμαστε καλύτεροι στην επίθεση»

Ράντονιτς: «Πρέπει να είμαστε καλύτεροι στην επίθεση»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ντέγιαν Ράντονιτς έκανε δηλώσεις για το ματς των Πράσινων κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς επιστρέφει στη Σερβία και στον Ερυθρό Αστέρα αλλά αυτή τη φορά ως αντίπαλος αφού ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τους «Ερυθρόλευκους» για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός τόνισε πως περιμένει ένα πολύ σκληρό παιχνίδι ενώ θέλει να δει την ομάδα του πολύ βελτιωμένη στον επιθετικό τομέα.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός και Μακάμπι έχουν τον ίδιο Αμερικανό στη λίστα τους (vids)

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να σκληρό παιχνίδι. Όπως πάντα παίρνουν ενέργεια από τους φιλάθλους. Παίζουν καλή άμυνα ενώ είδαμε ότι είχαν και ένα πολύ καλό ματς εναντίον της Εφές ενώ νίκησαν και στο τελευταίο ματς στην Αδριατική Λίγκα.

Παίζουν με πολύ ενέργεια και με επαφές και πρέπει να είμαστε καλοί και στις δύο πλευρές του παρκέ. Είναι σημαντική η άμυνα, αλλά πρέπει να είμαστε καλοί και στην επίθεση.

Παίζουν πολύ καλά στην άμυνα, έχουν μεγάλα κορμιά και είναι δυνατοί στη ρακέτα όπως ο Μπέντιλ και ο Μάρτιν, ενώ απέκτησαν και τον Ραντούλιτσα. Επίσης και ο Μίτροβιτς αποτελεί μία ακόμα επιλογή για εκείνους κάτω από το καλάθι.

Έχουν εμπειρία και στα γκαρντ ενώ υπάρχουν και παίκτες που παίζουν καιρό μαζί. Όπως είπα πρέπει να είμαστε καλοί σε άμυνα και επίθεση και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι.

Αυτό είναι είναι πολύ σημαντικό γιατί θα υπάρχει καυτή ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στην επίθεση απ’ ότι στα τελευταία ματς.

Φαίνεται ότι είναι δύσκολο όταν υπήρχαν παίκτες στο Eurobasket. Και για εμάς με δεδομένο τον τραυματισμό του Γουόλτερς, είναι δύσκολο. Κάναμε όλοι μαζί μόνο μία προπόνηση 10 λεπτών. Όμως τι να κάνουμε; Πρέπει να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024