Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός και Μακάμπι έχουν τον ίδιο Αμερικανό στη λίστα τους

Παναθηναϊκός και Μακάμπι έχουν τον ίδιο Αμερικανό στη λίστα τους

Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι φαίνεται πως έχουν στη λίστα του τον Ματ Τόμας που στο παρελθόν έχει απασχολήσει και τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του Άντριου Άντριους και φαίνεται πως ψάχνεται στην αγορά για ξένο σούτινγκ γκαρντ με ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Σύμφωνα με με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο Μόσε Μπάρντα, ο Παναθηναϊκός εξετάζει τη περίπτωση του Ματ Τόμας που βρίσκεται στα μπλοκάκια και της Μακάμπι που και εκείνη θέλει να κλείσει την θέση των κοντών με έναν ακόμα σκόρερ.

Για τον Ματ Τόμας στο παρελθόν είχε ενδιαφερθεί και ο Ολυμπιακός αφού ο Γιώργος Μπαρτζώκας έβλεπε σε αυτόν τον σκόρερ που θα ξεκολλάει την ομάδα του στα δύσκολα σημεία.

Σίγουρα πάντως ο Αμερικανός γκαρντ θα απασχολήσει στο εγγύς μέλλον αφού είναι μια πολύ καλή λύση επιθετικά για όποιον τον αποκτήσει αφού διακρίνεται για το πολύ καλό μακρινό του σουτ γεγονός που το 2019 ήταν το βήμα να μεταφερθεί από τη Βαλένθια στο ΝΒΑ και τους Τορόντο Ράπτορς.


Στον μαγικό κόσμο τα τέσσερα τελευταία χρόνια έχει ποσοστό καριέρας 43.3% στο δίποντο ενώ στο τρίποντο σούταρε με ποσοστό 40.8%.

Ταυτόχρονα έχει ένα μεγάλο θετικό ότι δεν είναι απλά παίκτης 12αδας αλλά έχει καταγράψει αρκετές συμμετοχές όμως ένας τραυματισμός στο αριστερό χέρι ανέκοψε αυτή τη πολύ καλή πορεία. Η συνέπεια αυτού του τραυματισμού είχε… ανταλλαγή με προορισμό τους Τζαζ. Εκεί αγωνίστηκε σε λίγα ματς με αποκορύφωμα το ματς κόντρα στους Σακραμέντο όπου πέτυχε 17 πόντους αλλά δεν ήταν αρκετή να τον κρατήσει.

Ο επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν το Σικάγο όπου εκεί είδε ξανά τους χρόνους του να είναι ανεβασμένοι. Σε 40 εμφανίσεις εκεί ο Ματ Τόμας είχε 4 πόντους μέσο όρο σε 11.5 λεπτά.

Ο Ματ Τόμας αυτή τη στιγμή παραμένει παίκτης των Μπούλς όμως φαίνεται πως θα κοπεί και η Euroleague αποτελεί μια πολύ καλή λύση για να συνεχίσει την καριέρα του με τον Παναθηναϊκό και Μακάμπι να φαίνεται πως είναι δύο πολύ καλές λύσεις.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024