Αποσύρθηκε ο Μεντβέντεφ, με Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς στον τελικό της Αστάνα
Ο Ντάνιλ Μεντβέντεφ αποσύρθηκε κατά την διάρκεια του δεύτερου σετ του ημιτελικού κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς, με αποτέλεσμα ο Σέρβος να αντιμετωπίζει τον Στέφανο Τσιτσιπά στον τελικό της Αστάνα.
Άδοξα ολοκληρώθηκε το τουρνουά της Αστάνας για τον, Ντανίλ Μεντβέντεφ με τον Ρώσο τενίστα να αποσύρεται λόγω τραυματισμού κατά την διάρκεια του δεύτερου σετ του ημιτελικού κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς.
Έτσι ο Σέρβος τενίστας θα αντιμετωπίσει στον αυριανό (9/10) τελικό τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος λίγο νωρίτερα επικράτησε με 2-1 σετ του Αντρέι Ρούμπλεφ.
Στο πρώτο σετ οι δύο παίκτες έφτασαν με ισορροπία στο 2-2, ωστόσο ο Μεντβέντεφ με love game έκανε break για το 3-2.
Ο Σέρβος απάντησε αμέσως και ισοφάρισε, όμως ο Ρώσος βρήκε ξανά τη λύση, έκανε νέο break και κράτησε το σερβίς του για το 5-3. Ο Τζόκοβιτς μέιωσε σε 5-4, αλλά δεν κατάφερε να σταματήσει τον Μεντβέντεφ από το 6-4.
Ο Μεντβέντεφ ξεκίνησε με break και ο Τζόκοβιτς του απάντησε δυναμικά παίρνοντας τους τέσσερις επόμενους πόντους (4-1). Ο Ρώσος ισοφάρισε σε 5-5, με τον Νόλε να τον σταματάει και να φτάνει σε set point στο 6-5, για να ισοφαρίσει σε 1-1.
Ωστόσο αμέσως μετά ο Μεντβέντεφ πλησίασε τον αντίπαλο του, ανακοινώνοντας του πως δεν μπορεί να συνεχίσει, με τον Σέρβο να μένει έκπληκτος με την συγκεκριμένη εξέλιξη.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η Λίβερπουλ έφτασε πέρασε με 4-1 τη Μπάρνσλεϊ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο γύρο του FA Cup και θα αντιμετωπίσει τη Μπράιτον. Τα ζευγάρια του 4ου γύρου.
Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα εξηγεί πως η Ρεάλ οδηγήθηκε στην απομάκρυνση του Τσάμπι Αλόνσο από την τεχνική της ηγεσία: «Η απόλυσή του ήταν ουσιαστικά προδιαγεγραμμένη μετά την ήττα-σοκ από τη Θέλτα».