Ο Προμηθέας Πάτρας δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον Ολυμπιακό και ηττήθηκε στον ημιτελικό του Super Cup, με τον Μάκη Γιατρά να μην είναι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του.
Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του πλήρωσε κάθε λάθος που έκανε, ενώ επισήμανε ότι οι Ερυθρόλευκοι ανέδειξαν όλες τις αδυναμίες του Προμηθέα.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Μάκης Γιατράς:
Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Έχει να κάνει με το ποιον παίζαμε. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι. Πληρώσαμε κάθε λάθος που κάναμε, δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε και χάσαμε με μεγάλη διαφορά».
Για την ετοιμότητα της ομάδας του: «Ο Ολυμπιακός έχει κορμό, αν και είχε απουσίες. Μπορεί να σου αναδείξει όλα τα λάθη. Μας έδειξε τα προβλήματά μας. Ξέρουμε τη δυναμική του Ολυμπιακού. Θέλαμε να μείνουμε ενωμένοι, κάναμε ένα κακό παιχνίδι. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι».
«Βρέξει-χιονίσει» οι διαιτητές της Super League ορίζονται σερί και μπορείτε να δείτε πόσο αμείβονται ανάλογα με τον ρόλο (διαιτητής, 4ος, VAR , ή AVAR) που επιλέγονται
Η ήττα από τον Ντένις Σαποβάλοβ στο Indian Wells θα ρίξει τον Στέφανο Τσιτσιπά τουλάχιστον στο Νο.50, ενώ πολύ είναι πιθανό να πέσει ακόμα περισσότερο.
Οι δημοτικές επιτροπές ενέκριναν το σχέδιο σκοπιμότητας – Το έργο για το νέο γήπεδο της Ρόμα προχωρά προς την τελική έγκριση του δημοτικού συμβουλίου της Ρώμης.
Με το «παράθυρο» ότι τα αντικείμενα που έριξαν οι οπαδοί της στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δεν ήταν πρόσφορα να προκαλέσουν σωματική βλάβη η ΔΕΑΒ απάλλαξε την ΑΕΚ. Το ίδιο… βιολί και με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ!