Ακόμα μία συνάντηση μεταξύ του προπονητή της Ιταλίας, Τζιανμάρκο Ποτζέκο, και του Γιάννη Αντετοκούνμπο είχαμε στο ασανσέρ του ξενοδοχείου, όπως αποκάλυψε ο τεχνικός της Σκουάντρα Ατζούρα.
Ο Ποτζέκο ζήτησε συγγνώμη από τον Greek Freak για την αγκαλιά μετά το τέλος του αγώνα Ιταλία- Σερβία, ενώ ταυτόχρονα τον αποθέωσε για το χαρακτήρα του.
Αναλυτικά είπε:
«Του ζήτησα συγγνώμη. Απολογήθηκα φυσικά. Αλλά ήμουν χαρούμενος γιατί είχαμε νικήσει. Αυτός άρχισε να γελά.
»Τις περισσότερες φορές δεν μπορείς να διαχωρίσεις τον παίκτη από τον άνθρωπο. Αν ένας τύπος είναι εκπληκτικός στο παρκέ, είναι συνήθως εκπληκτικός και ως άνθρωπος. Ο Γιάννης είναι ένα τέλειο παράδειγμα. Είναι ένας απίθανος τύπος».
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Χάποελ Τελ Αβίβ με 92-83, χάρη στην οποία μπορεί να ελπίζει ακόμη και στην κορυφή της Euroleague στην κανονική περίοδο.
Ο Ολυμπιακός ήταν «αγκαλιά» με τη νίκη τη Βαλένθια, όμως δύο 2/3 βολές του Ντε Λαρέα με 2,9'' για τη λήξη και στη συνέχεια ένα άστοχο τρίποντο του εξαιρετικού ως τότε Φουρνιέ οδήγησαν σε ήττα....