«Μάχη» αποδείξεων μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στη Λεωφόρο
Παναθηναϊκός και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε (11/9, 21:30) στη Λεωφόρο, με το «τριφύλλι» να στοχεύει στο απόλυτο και την Ένωση να θέλει να «σβήσει» το… στραβοπάτημα με τον Βόλο.
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» απόψε (11/9, 21:30) για το σημαντικότερο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της φετινής Superleague.
Από τη μια οι «πράσινοι», που προέρχονται από την επικράτηση τους επί του Λεβαδειακού με 1-0, έχοντας μάλιστα και το απόλυτο έως τώρα, με τρεις νίκες και από την άλλη η Ένωση, η οποία κέρδισε τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-0) την περασμένη αγωνιστική.
Με σύμμαχο την ψυχολογία, το κατάμεστο γήπεδο, αλλά και την καλή προϊστορία, που θέλει το «τριφύλλι» να είναι κυρίαρχο απέναντι στον Δικέφαλο στη Λεωφόρο, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ψάξει το «τρίποντο» στο πρώτο ντέρμπι της για φέτος.
Ο Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει στα πλάνα του για τη σημερινή αναμέτρηση μόνο τον Χουανκάρ, ενώ στην πράσινη αποστολή βρίσκεται και ο Μερνάρντ για πρώτη φορά.
Όσον αφορά τους «κιτρινόμαυρους», που θέλουν να το «διπλό» για να καλύψουν τους χαμένους βαθμούς από την εντός έδρας ήττα που γνώρισαν από τον Βόλο, δεν αντιμετωπίζουν κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, πέρα από την απουσία του Στίβεν Τσούμπερ.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Με τον Κιλιάν Εμπαπέ να σκοράρει δύο φορές στο δεύτερο μέρος, η Ρεάλ Μαδρίτης, πέρασε από την έδρα της Βιγιαρεάλ (2-0)και προσπέρασε την Μπαρτσελόνα (έχει ματς λιγότερο) στην κορυφή της βαθμολογίας.
Αναβλήθηκε το παιχνίδι Τίμπεργουλβς – Γουόριορς για το πρωτάθλημα του NBA, εξαιτίας του θανάτου ενός 37χρονου άνδρα από ομοσπονδιακούς πράκτορες στη Μινεάπολη.