«Βόμβα» μεγατόνων από την Τουρκία. Σύμφωνα με δημοσίευμα της χώρας, η Φενέρμπαχτσε είναι έτοιμη να πυροδοτήσει μια από τις μεγαλύτερες «βόμβες» παγκοσμίως και μια από τις μεγαλύτερες «βόμβες» των τελευταίων ετών στον ποδοσφαιρικό πλανήτη.
Όπως αναφέρει συγκεκριμένα η Ajansspor, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους ανθρώπους της Φενέρμπαχτσε, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στο τουρκικό πρωτάθλημα και να μετακομίσει μέσα στις επόμενες ημέρες στην Κωνσταντινούπολη.
Πιο συγκεκριμένα, το τουρκικό Μέσο αναφέρει ότι ο Ζόρζε Ζεσούς, ο οποίος κάθεται στον πάγκο της Φενέρ, είχε καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση. Η Ajansspor μάλιστα φιλοξενεί δηλώσεις του προέδρου της Φενέρ, Αλί Κοτς, ο οποίος αποκάλυψε και τη συμφωνία, όπως υποστηρίζουν οι Τούρκοι.
«Ο σύλλογος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο» φέρεται να δήλωσε ο Κοτς, χωρίς ωστόσο να έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα οι δηλώσεις αυτές.
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Αρης ψήφισαν τον διοικητικό απολογισμό, όμως η ΑΕΚ προτίμησε την απομόνωση. Επίσης, είναι ξεκάθαρο ότι η διαιτησία είναι θέμα Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου
LIVE: ΟΦΗ – Πανσερραϊκός. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΟΦΗ – Πανσερραϊκός για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2.
Η Καλαμάτα πήρε το διπλό, επικρατώντας 2-0 του Αιγάλεω για την 14η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Super League 2 και έτσι πανηγύρισε την έβδομη σερί νίκη της. Νίκη και για τη Μαρκό με 2-0 στη Σύρο, όπως και για την Καβάλα κόντρα στον ΠΑΟΚ Β' (2-0).