Οι ιθύνοντες την Παρί Σεν Ζερμέν, προχώρησαν σε «ξεκαθάρισμα» του έμψυχου υλικού της ομάδας και μεταξύ αυτών που αποχώρησαν από τους πρωταθλητές Γαλλίας, είναι ο Αργεντινός, Λεάντρο Παρέδες και ο Ισπανός, Αντερ Ερέρα.
Αμφότεροι, παραχωρήθηκαν με την μορφή δανεισμού, στην Τορίνο και στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, αντίστοιχα, ενώ ανάμεσα σ’ αυτούς που τους «αποχαιρέτησαν» από την γαλλική πρωτεύτουσα, είναι και ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση του στο Instagram.
«Πολλή επιτυχία στη νέα σου πρόκληση, Λεάντρο Παρέδες. Ηταν υπέροχο να μοιρασθώ τόσα πολλά πράγματα στο Παρίσι και θα θυμάμαι πάντα όλες τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί! Και καλή τύχη και σε σένα, Αντερ Ερέρα. Μου άρεσε που σε γνώρισα, σε ευχαριστώ για τον τρόπο που με υποδέχθηκες από την πρώτη ημέρα και σου εύχομαι τα καλύτερα για την επιστροφή σου στη La Liga».
Η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 3-1 με ανατροπή την Τότεναμ και την άφησε έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καταδίκασε την ομάδα του με πέναλτι και αποβολή ο Φαν ντε Βεν.
Η Βαλένθια ενώ προηγούνταν άνετα καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, βρέθηκε στα τελευταία λεπτά με την πλάτη στον τοίχο, όμως το καλάθι του Μπαντιό της χάρισε τη νίκη.