Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έβερτον – Λίβερπουλ 0-0: Νέα «γκέλα» για τους κόκκινους, στο ντέρμπι

Έβερτον – Λίβερπουλ 0-0: Νέα «γκέλα» για τους κόκκινους, στο ντέρμπι

Έβερτον και Λίβερπουλ «κόλλησαν» στο 0-0 στο ντέρμπι του Μέρσεσαϊντ. Νέα βαθμολογική απώλεια για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, ξεκίνησε βασικός την αναμέτρηση ο Τσιμίκας.

Η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα της συμπολίτισσας Έβερτον με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Ακόμα μια βαθμολογική απώλεια για τους «ρεντς» που παραμένουν εκτός πεντάδας, τρίτη διαδοχική ισοπαλία για τα «ζαχαρωτά».

Σε ένα παιχνίδι που δεν του έλειψαν οι ευκαιρίες αλλά το γκολ, πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν οι δύο τερματοφύλακες αλλά και τα δοκάρια. Η Έβερτον ήταν εκείνη που έφτασε πρώτη κοντά στο γκολ, με τον Ντέιβις στο 32′ να βλέπει την μπάλα να του έρχεται μετά από κόντρες μέσα στη μεγάλη περιοχή αλλά το πλασέ του σταμάτησε στο δοκάρι του Άλισον.

Διαβάστε επίσης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Μαρσέλο: «Αν είναι να πεθάνω τώρα, ας πεθάνω…»

Μόλις δέκα λεπτά αργότερα η Λίβερπουλ απάντησε με τον Νούνιες να κάνει ένα ωραίο σουτ στην κίνηση, ο Πίκφορντ όμως του αρνήθηκε το γκολ με σπουδαία επέμβαση, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Ντίας σημάδεψε με τη σειρά του το δοκάρι του γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ανέβηκε με τους Άλισον και Πίκφορντ να έχουν αρκετή δουλειά. Στο 71′ ο Κόουντι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο το γκολ του ακυρώθηκε έπειτα από χρήση του VAR ως οφσάιντ.

Στο 82′ και στο 87′ ο ΜακΝιλ νικήθηκε πρώτα από τον Άλισον, ενώ ο Πίκφορντ είπε όχι στον Φιρμίνο, με τον Σαλάχ να έχει μεγάλη ευκαιρία στο τέλος για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του με τον Πίκφορντ να κάνει επαφή με τη μπάλα στο σουτ του Αιγύπτιου και αυτή στη συνέχεια να βρίσκει και πάλι το δοκάρι, με το 0-0 να παραμένει μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Έβερτον: Πίκφορντ, Πάτερσον, Κόντι, Ταρκόφσκι, Μικολένκο, Ντέιβις, Ονανά, Ιγουόμπι, Μοπέ, Γκρέι και Γκόρντον.

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Γκόμες, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας, Φαμπίνιο, Έλιοτ, Καρβάλιο (46′ Φιρμίνο), Ντίαζ, Σαλάχ και Νούνιες.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024