Ο Τάσος Δώνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στο Κυπριακό πρωτάθλημα και τον ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με όσα μεταφέρει η Γαλλική «L’Equipe».
Ο 26χρονος έχει ενεργό συμβόλαιο με την Γαλλική ομάδα για δύο ακόμα χρόνια όμως δεν υπολογίζεται από τον Όσκαρ Γκαρθία και έτσι όπως όλα δείχνουν βρέθηκε αυτή η λύση προκειμένου και αυτός να πάρει χρόνο συμμετοχής αλλά και η ομάδα του να αποδεσμευτεί έστω για μια σεζόν, πηγαίνοντας στη Κυπριακή ομάδα η οποία πλέον έχει μόνο εγχώριες υποχρεώσεις.
Τη περασμένη σεζόν ο Τάσος Δώνης αγωνίστηκε 16 φορές σε όλες τις διοργανώσεις σημειώνοντας 1 γκολ ενώ συνολικά με τη φανέλα της Ρεμς έπαιξε σε 38 παιχνίδια.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.