Ο Τάσος Δώνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στο Κυπριακό πρωτάθλημα και τον ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με όσα μεταφέρει η Γαλλική «L’Equipe».
Ο 26χρονος έχει ενεργό συμβόλαιο με την Γαλλική ομάδα για δύο ακόμα χρόνια όμως δεν υπολογίζεται από τον Όσκαρ Γκαρθία και έτσι όπως όλα δείχνουν βρέθηκε αυτή η λύση προκειμένου και αυτός να πάρει χρόνο συμμετοχής αλλά και η ομάδα του να αποδεσμευτεί έστω για μια σεζόν, πηγαίνοντας στη Κυπριακή ομάδα η οποία πλέον έχει μόνο εγχώριες υποχρεώσεις.
Τη περασμένη σεζόν ο Τάσος Δώνης αγωνίστηκε 16 φορές σε όλες τις διοργανώσεις σημειώνοντας 1 γκολ ενώ συνολικά με τη φανέλα της Ρεμς έπαιξε σε 38 παιχνίδια.
Η Λιβαδειά «κοκκινίζει», καθώς ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Λεβαδειακό το Σάββατο και οι ερυθρόλευκοι εξασφάλισαν επιπλέον εισιτήρια για τον κόσμο τους - Ανοίγουν δύο έξτρα θύρες.
Στα 20 του, μετά από δύο χρόνια ταλαιπωρίας και μάχης με τραυματισμούς και καρκίνο, ο Νίκολα Τόπιτς έκανε το ντομπούτο του στο NBA με τη φανέλα των πρωταθλητών Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και αποθεώθηκε!