Ο Τάσος Δώνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στο Κυπριακό πρωτάθλημα και τον ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με όσα μεταφέρει η Γαλλική «L’Equipe».
Ο 26χρονος έχει ενεργό συμβόλαιο με την Γαλλική ομάδα για δύο ακόμα χρόνια όμως δεν υπολογίζεται από τον Όσκαρ Γκαρθία και έτσι όπως όλα δείχνουν βρέθηκε αυτή η λύση προκειμένου και αυτός να πάρει χρόνο συμμετοχής αλλά και η ομάδα του να αποδεσμευτεί έστω για μια σεζόν, πηγαίνοντας στη Κυπριακή ομάδα η οποία πλέον έχει μόνο εγχώριες υποχρεώσεις.
Τη περασμένη σεζόν ο Τάσος Δώνης αγωνίστηκε 16 φορές σε όλες τις διοργανώσεις σημειώνοντας 1 γκολ ενώ συνολικά με τη φανέλα της Ρεμς έπαιξε σε 38 παιχνίδια.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.