Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και ο Πάρις Λι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες και τέθηκαν στη διάθεση του Ντέγιαν Ράντονιτς για να ξεκινήσουν τις προπονήσεις με τους υπόλοιπους διαθέσιμους παίκτες του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν σε Basket League και Euroleague.
Συγκεκριμένα ο Λι επέστρεψε στην Αθήνα έπειτα από τους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με το Καμερούν και ακολούθησε μέρος του προγράμματος. Ο Αμερικανός γκαρντ αγωνίζεται με τη φανέλα της Αφρικανικής χώρας ως «νατουραλιζέ».
Ο νεαρός Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ «κόπηκε» από τον Δημήτρη Ιτούδη και δεν θα ακολουθήσει την Εθνική Ελλάδος στα γήπεδα της Ιταλίας για το Eurobasket 2022 και συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση.
Την Τετάρτη αναμένεται να αφιχθεί στη Αθήνα και ο Νέιτ Γουόλτερς για να ενσωματωθεί κι εκείνος στο σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.
Κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών στην Ιταλία, η διαιτητής του αγώνα δέχθηκε λεκτική επίθεση από οπαδό, με την υπόλοιπη εξέδρα πάντως να αντιδρά έντονα εναντίον του...
Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν σχεδόν «κλειδώσει» την παρουσία τους στα πλέι-οφ του Europa League, ενώ διατηρούν ακόμη πιθανότητες για το τοπ-8 - Ποιές οι πιθανότητες για ελληνικό «εμφύλιο».