Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Αννα Ντουντουνάκη, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση στον τελικό των 50μ. πεταλούδα, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Ρώμης.
Η Ελληνίδα κολυμβήτρια έκανε μία γρήγορη κούρσα και τερμάτισε σε 25.83, σημειώνοντας την καλύτερη φετινή της επίδοση, ενώ για να ανέβει στο βάθρο θα χρειαζόταν να καταρρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ (25.65) που είχε κάνει στην αντίστοιχη περσινή διοργάνωση της Βουδαπέστης, όπου και πάλι ήταν τέταρτη.
Όπως αναμενόταν, η Σάρα Σιέστρεμ επέστρεψε στην κορυφή του αγωνίσματος, μετά την αναγκαστική περσινή απουσία της (έχασε το Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης λόγω τραυματισμού). Η 29χρονη Σουηδή πρώτευσε άνετα με 24.96 και έφτασε τους πέντε τίτλους, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ χρυσών μεταλλίων σε ένα αγώνισμα (Αλεξάντερ Ποπόφ, Λάζλο Τσεχ και Κατίνκα Χόζου έχουν καταγράψει ανάλογο επίτευγμα).
Συνολικά, η Σουηδία έχει κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στα 50μ. πεταλούδα 10 φορές, στις 13 διοργανώσεις που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Γαλλίδα Μαρί Γουατέλ με 25.33 και το χάλκινο η Μάικε Ντε Βάαρντ από την Ολλανδία με 25.62.
Τα αποτελέσματα του τελικού στα 50μ. πεταλούδα γυναικών:
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.
Μετά τη Λεβερκούζεν στο Champions League, o Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα δυστοκίας του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.