Στο τελευταίο του φιλικό τεστ πριν την έναρξη της σεζόν, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 4-2 του Παναιτωλικού στο «Θ.Κολοκοτρώνης».
Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, καταφέρνοντας να ανοίξουν το σκορ με τον Τιλίκα στο 9ο λεπτό του αγώνα μετά από ασίστ του Μπερτόγλιο.
Στο 22′ ο Παναιτωλικός βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Νίκο Καρέλη. Στην επανάληψη οι παίκτες του Ηρακλή Μεταξά ανέβασαν τον ρυθμό και στο 49’ πήραν ξανά προβάδισμα με 2-1, μετά από κεφαλιά του Μπαράλες και ασίστ του Γκαρντάβσκι, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Καστάνιο έκανε το 3-1 για τον Αστέρα Τρίπολης.
Το 4-1 έκανε ο στο 71′ ο Γκαρντάφσκι, ενώ το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καρέλη.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.