Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με Βίντα και Πινέδα η φιλική… προπόνηση της ΑΕΚ (4-0)

Με Βίντα και Πινέδα η φιλική… προπόνηση της ΑΕΚ (4-0)

Σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη στα Σπάτα, η ΑΕΚ επικράτησε της Προοδευτικής με 4-0. Ντεμπούτο για Βίντα, σκόραρε δις ο Ορμπελίν Πινέδα.

Μια εβδομάδα πριν την έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος και τη δοκιμασία στο ΔΑΚ της Λαμίας, η ΑΕΚ φιλοξένησε την Προοδευτική στα Σπάτα σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα. Η Ένωση επικράτησε εύκολα (4-0), με τον Ντομαγκόι Βίντα να πραγματοποιεί ανεπίσημο ντεμπούτο με τα κιτρινόμαυρα.

Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ, με τον Ματίας Αλμέιδα να τσεκάρει την κατάστασή του ενόψει της πρεμιέρας της Super League. Ο 33χρονος στόπερ έδειξε πως δεν βρίσκεται ακόμα στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας και χρειάζεται ακόμα χρόνο.

Διαβάστε επίσης: Ανεβάζει «στροφές» εν όψει Ακρόπολις ο Σλούκας

Ο Αργεντινός τεχνικός είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και καταστάσεις στο προπονητικό φιλικό διάρκειας τριών 45λέπτων. Ο Πελάδο ξεκίνησε τον Στάνκοβιτς κάτω από τα γκολπόστ και τους Τζαβέλλα, Βίντα, Χατζισαφί στην άμυνα. Ο Άμραμπατ ανέλαβε τον ρόλο του δεξιού-μπακ χαφ και ο Τσούμπερ του αριστερού. Γιόνσον και Σιμάνσκι συμπλήρωσαν την τετράδα του άξονα, με τους Πινέδα και Μάνταλο να τοποθετούνται πίσω από τον προωθημένο, Σέρχιο Αραούχο.

Ο Ορμπελίν Πινέδα είχε πολλά… κέφια κόντρα στην Προοδευτική, σημειώνοντας τα δύο από τα τέσσερα γκολ του δικεφάλου. Ο Μεξικανός άσος άνοιξε τον χορό των τερμάτων στο 20ο λεπτό. Μετά από ενέργεια και πάσα του Στίβεν Τσουμπερ από τα αριστερά, ο Πινέδα έστειλε την μπάλα συστημένη στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 1-0.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο 26χρονος άσος της ΑΕΚ έκανε δύο τα τέρματά του. Ο Πινέδα έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή, μπήκε στην περιοχή, έκανε μία ντρίπλα και πλάσαρε υποδειγματικά τον Αστρά.

Με την συμπλήρωση των πρώτων 45’, η Ένωση βρήκε και τρίτο γκολ. Ο Σιμάνσκι κινήθηκε κάθετα και.. σέρβιρε στον Γιόνσον, που με πλασέ, έγραψε το 3-0.

Όσο για το 4ο γκολ των κιτρινόμαυρων, ήρθε στο 9′ του τρίτου 45λεπτου με τον Μοχαμαντί, ο οποίος με σέντρα-σουτ από τα αριστερά που κόντραρε και σε σώμα αντιπάλου, διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΑΕΚ (Μ. Αλμέιδα, 3-4-2-1): Στάνκοβιτς, Βίντα (65’ Ρότα), Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Αμραμπατ (82’ Μοχαμάντι), Γιόνσον, Σιμάνσκι, Τσούμπερ, Πινέδα, Μάνταλος (62’ Γκαρσία), Αραούχο, ενώ στο τρίτο 45λεπτο για την Ενωση έπαιξαν οι Αθανασιάδης, Ραντόνια, Μήτογλου, Λάτσι, Μιτάι, Μουστακόπουλος, Φράνσον, Μοχαμάντι, Γιούσης, Ρότα, Γκαρσία και ως αλλαγή οι Κοσίδης, Μισελέν και Αλμπάνης.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024