Με το θέμα του Κριστιάνο Ρονάλντο να θεωρείται λήξαν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στρέφει την προσοχή της στη θέση του φορ. Οι Κόκκινοι Διάβολοι σύμφωνα με την Daily Mail εξετάζει τις περιπτώσεις των Μπέντζαμιν Σέσκο και Σάσα Κάλαϊτζιτς.
Ο Μπέντζαμιν Σέσκο ανήκει στη Σάλτσμπουργκ και τη περσινή σεζόν σε 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις είχε 10 γκολ και 7 ασίστ. Ο 19χρονος επιθετικός έχει τιμή πώλησης πάνω από τα 50 εκατομμύρια ευρώ.
Ο Σάσα Κάλαϊτζιτς παίζει στη Στουτγκάρδη τα τελευταία τρία χρόνια. Είναι πανύψηλος αφού βλέπει το κόσμο από τα 2 μέτρα και στην Γερμανία σε 57 ματς έχει 24 γκολ και 9 ασίστ.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει και άλλες όμως περιπτώσεις για να δυναμώσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ της.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Η Μπαρτσελόνα, έστω και... αγχωτικά κατάφερε να επικρατήσει στην έδρα της Ρασίνγκ Σανταντέρ με 2-0 κι έτσι προκρίθηκε στα προημιτελικά του Copa Del Rey.
Η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Μόναχο από τη Μπάγερν με 85-78 και τις νίκες των Μονακό, Μακάμπι, Ερυθρού Αστέρα, Μπασκόνια και Βίρτους Μπολόνια.