Συζήτηση για τις πεθερές και τους διαφορετικούς χαρακτήρες που έχουν έκαναν στο Πάμε Δανάη.
Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, η Δανάη Μπάρκα θέλησε να αποκαλύψει μια ιδιαίτερη εμπειρία που είχε με μητέρα ενός συντρόφου της στο παρελθόν.
«Μου έχει τύχει να είμαι με έναν άνθρωπο, πολύ ερωτευμένη. Γνωρίζω, λοιπόν, τη μαμά του, η οποία στην αρχή ήταν κέρβερος και μου μιλούσε στον πληθυντικό. Μετά από τρεις μήνες έλεγα πως αυτή η γυναίκα δεν θέλει να με βλέπει στα μάτια της. Τώρα; Τώρα είμαστε κολλητές. Κα Θεώνη σας αγαπώ!» εξομολογήθηκε η Δανάη Μπάρκα.
«Ωραίος ο πληθυντικός, αλλά εμένα μου είχαν κοπεί τα πόδια. Έβλεπα έναν άνθρωπο κι έτρεμα», είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.