Η επιθυμία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να φύγει από την Μπάγερν Μονάχου, με προορισμό τη Βαρκελόνη και την Μπαρτσελόνα, φαίνεται να «λυγίζει» τελικά τις αντιστάσεις των πρωταθλητών Γερμανίας.
Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ η διοίκηση των Βαυαρών αρχίζει να συμβιβάζεται με την ιδέα της αποχώρησης του κορυφαίου σκόρερ των ευρωπαϊκών γηπέδων, ο οποίος έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο και έχει αποφασίσει να μην το ανανεώσει.
Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο «Λέβα» απέρριψε την πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν και έχει δώσει τα χέρια με την Μπαρτσελόνα για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με εβδομαδιαίες αποδοχές περίπου στις 200 χιλιάδες ευρώ.
Σήμερα ή αύριο μάλιστα ο Πολωνός σούπερ σταρ αναμένεται να ταξιδέψει στη Βαρκελώνη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο.
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί