Ο Μάριον Μπάρμπερ άφησε την τελευταία του πνοή, μόλις σε ηλικία 38 ετών, με την είδηση του θανάτου να συγκλονίζει τους πάντες στην Αμερική.
Ο άτυχος 38χρονος ήταν γνωστός παίκτης του NFL, αγωνιζόμενος για επτά σεζόν στην λίγκα, αφού για έξι χρόνια ήταν μέλος των Dallas Cowboys, ενώ στον τελευταίο χρόνο της καριέρας του είχε αγωνιστεί στους Chicago Bears, προτού αποφασίσει να σταματήσει το 2012.
Από εκεί και πέρα, μέχρι στιγμής η αιτία του θανάτου του δεν έγινε γνωστή, ενώ την είδηση ότι άφησε την τελευταία του πνοή, γνωστοποίησε η πρώην ομάδα του, Dallas Cowboys.
«Είμαστε συντετριμμένοι από την είδηση του θανάτου του Μάριον Μπάρμπερ ΙΙΙ. Ο Μάριον ήταν ένας αθλητής που είχε πάντα τη θέληση να κερδίζει, είχε πάθος για το παιχνίδι και αγάπη για τους προπονητές και τους συμπαίκτες του. Η καρδιά μας είναι με την οικογένεια του Μάριον και τους φίλους του, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ομάδας.
Η ΑΕΚ πραγματοποίησε σούπερ πρώτο ημίχρονο (σκορ 28-53) νίκησε με σαρωτικό τρόπο στην Καρδίτσα (90-62) κι έκανε το 4Χ4 στη φάση των «16» του BCL. Παρέμεινε χωρίς νίκη η ομάδα της Θεσσαλίας.
LIVE: Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 26η αγωνιστική της Premier League.
Η 67χρονη Μαντόνα παρακολούθησε τον αγώνα της Τότεναμ εναντίον της Τσέλσι για το πρωτάθλημα U14. Η αγάπη της 67χρονης «βασίλισσας της ποπ» για το ποδόσφαιρο.
Η διοίκηση της Νάπολι και ο δήμος της πόλης παίρνουν άμεσα μέτρα για το ιστορικό γήπεδο, μετά τις σοκαριστικές εικόνες στα social media, από το παιχνίδι των «παρτενοπέι» με την Τσέλσι για το Champions League