Μήνυμα με αποδέκτη τον Μοχάμεντ Σαλάχ έστειλε ο Τιερί Ανρί.
Ο παλαίμαχος άσος πέταξε τα… καρφιά του για όσα είχε δηλώσει πριν τον τελικό του Champions League ο Αιγύπτιος επιθετικός.
Ο Ανρί αναφέρθηκε στον εξτρέμ της Λίβερπουλ λέγοντας ότι μάλλον ήταν λάθος του που μίλησε πριν από τον τελικό του Παρισιού.
«Πάντα λέω ότι δεν πρέπει να μιλάς πριν από έναν τελικό. Όταν μιλάς πριν από ένα τέτοιο ματς, τότε θα πρέπει να το κερδίσεις μετά. Το έχουμε πει πολλές φορές, πρέπει να βάλεις την μπάλα στα δίχτυα. Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε την ευκαιρία και την εκμεταλλεύτηκε», είπε σχετικά ο Γάλλος αστέρας.
🗣 Thierry Henry on Mo Salah: «I always say something: don’t talk before a final. When you speak before a final, you have to win it.” pic.twitter.com/BplcZGQR3J
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Δέκα ημέρες πριν παίξει με τον Ολυμπιακό στο Champions League, η Λεβερκούζεν πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της φέτος, χάνοντας με 1-4 στην έδρα της από τη Στουτγκάρδη στην Bundesliga.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στα 3 γκολ που έβαλε ο ΠΑΟΚ στον Παναιτωλικό, αλλά και στις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του στο Αγρίνιο. Τι είπε για την απόδοση των Κωνσταντέλια και Ζαφείρη.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πλησιάζει τα 100 ματς με τον Ολυμπιακό και μετά τη νίκη στο Περιστέρι με 2-0 επί του Ατρομήτου εξέφρασε την ικανοποίησή του για όσα έχουν πετύχει οι «ερυθρόλευκοι» επί των ημερών του, τονίζοντας παράλληλα πως η ομάδα του παραμένει μέσα σε όλους τους φετινούς στόχους.