«Τρέλα» από τους οπαδούς της Λίβερπουλ: Ντύνουν στα κόκκινα το Παρίσι
Η Fan zone της Λίβερπουλ στο Παρίσι αναμένεται να έχει 44.000 φίλους της ομάδας, ενώ εκείνη της Ρεάλ Μαδρίτης 6.000, και αυτό δείχνει την τρέλα που έχουν οι φίλοι των Reds για την κατάκτηση του τροπαίου
Το Παρίσι ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον τελικό του Champions League, καθώς αύριο (28/5) Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον μεγάλο τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Το Παρίσι κινείται πλέον στους τρελούς ρυθμούς του τελικού του Champions League, που θα διεξαχθεί στο Stade de France το βράδυ του Σαββάτου, περιμένοντας χιλιάδες οπαδούς της Λίβερπουλ και της Ρεάλ Μαδρίτης, που θα βρεθούν στην πόλη όπου θα αναδειχθεί ο νέος πρωταθλητής Ευρώπης.
Οι Fan Zones έχουν ετοιμαστεί και έχουν στηθεί, ώστε να μπορούν να τις επισκέπτονται όσοι έχουν ήδη φθάσει στη γαλλική πόλη, και ο χώρος για τους οπαδούς της Λίβερπουλ είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτόν για τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης, γεγονός ενδεικτικό της τρέλας των οπαδών των Reds.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, περίπου 44.000 ανθρώπους θα μπορεί να χωρέσει η Fan Zone για τους υποστηρικτές της ομάδας του Κλοπ, και γύρω στις 6.000 για τους οπαδούς της Ρεάλ.
UEFA:
“The Liverpool fan-zone can hold up to 44,000 people with the Real Madrid fan-zone holding 6,000 people.”
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν προκλητικός προς τον Βινίσιους, ο Βραζιλιάνος... τσίμπησε, ο Τσάμπι Αλόνσο μπήκε στη μέση για να υποστηρίξει τον παίκτη του και κάπως έτσι παραλίγο να ξεφύγει η κατάσταση στο Ατλέτικο - Ρεάλ.
Η αποχή του Σίμου Μήτογλου από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για περίπου επτά μήνες αποτέλεσαν τελικά ανασταλτικό παράγοντα για τη Σαμπντόρια, η οποία δεν κινείται εν τέλει για την απόκτησή του από την ΑΕΚ