Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το… μυστικό της Λίβερπουλ ενόψει του μεγάλου τελικού με τη Ρεάλ

Το… μυστικό της Λίβερπουλ ενόψει του μεγάλου τελικού με τη Ρεάλ

Φέροντας ειδικούς αισθητήρες στο κεφάλι τους εμφανίστηκαν στην τελευταία προπόνηση της Λίβερπουλ οι Κώστας Τσιμίκας και Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ

Σε ρυθμούς τελικού Champions League κινείται η Λίβερπουλ τις τελευταίες ημέρες, μετά το δραματικό φινάλε στην Premier League, όπου η Μάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκε τελικά πρωταθλήτρια χάρη σε μια μυθική ανατροπή που έκανε μέσα σε έξι λεπτά.

Οι Κόκκινοι ωστόσο δε δείχνουν να… πέφτουν ψυχολογικά. Ίσα-ίσα που φαίνεται πως είναι πεινασμένοι για την κούπα με τα μεγάλα αυτιά. Τόσο που ο Γιούργκεν Κλοπ και το προπονητικό του επιτελείο επανέφεραν τη μέθοδο με τους ειδικούς αισθητήρες στο κεφάλι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσιμίκας και ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ «πιάστηκαν» από το φακό να φορούν στο κεφάλι τους τούς ειδικούς αισθητήρες Neuro 11. Πρόκειται για μια μέθοδο την οποία η Λίβερπουλ έχει χρησιμοποιήσει αρκετές φορές.

Ποιος είναι ο ρόλος αυτής της μεθόδου; Ουσιαστικά, με τη συγκεκριμένη τεχνολογία, οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ καταγράφουν τις επιδόσεις τους και βρίσκουν τον τρόπο για να βελτιστοποιήσουν την ψυχική τους κατάσταση, η οποία μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο σε παιχνίδια τύπου τελικού Champions League.

Τα mentality monsters του Γιούργκεν Κλοπ θέλουν να είναι έτοιμα για ακόμα ένα μεγάλο ραντεβού…

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024