Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σαρώνει στο NBA και για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκε μέλος της κορυφαίας πεντάδας.
Η μία διάκριση διαδέχεται την άλλη για τον Έλληνα σούπερ σταρ, που ήταν ο μοναδικός παίκτης που επελέγη παμψηφεί στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος.
Η ΕΟΚ δεν ξέχασε τον Γιάννη και με μια ανάρτηση στα social media, τον συνεχάρη για τη νέα, μεγάλη επιτυχία.
«Ο Giannis_An34 επελέγη για τέταρτη συνεχή χρονιά στην καλύτερη πεντάδα του ΝΒΑ και μάλιστα παμψηφεί.
O Έλληνας διεθνής ήταν ο μοναδικός που αποτέλεσε επιλογή για την πρώτη πεντάδα από όλα τα μέλη που ψήφισαν για την ανάδειξη των κορυφαίων. Συγχαρητήρια, Γιάννη», ανέφερε στην ανάρτησή της η ΕΟΚ.
🏀Ο @Giannis_An34 επελέγη για τέταρτη συνεχή χρονιά στην καλύτερη πεντάδα του ΝΒΑ και μάλιστα παμψηφεί.
🇬🇷 O Έλληνας διεθνής ήταν ο μοναδικός που αποτέλεσε επιλογή για την πρώτη πεντάδα από όλα τα μέλη που ψήφισαν για την ανάδειξη των κορυφαίων.
Κανένα πρόβλημα δεν είχε η Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, περνώντας με 3-0 και παραμένοντας στην 2η θέση της βαθμολογίας. Σημαντική εκτός έδρας νίκη και για την Άστον Βίλα επί της Γουέστ Χαμ με 3-2.
Ωστόσο, ο Γάλλος πρώην πρόεδρος της UEFA δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία της και δηλώνει «ισχυρό κάλεσμα, αλλά η οικογένειά μου έχει προτεραιότητα»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, μιλώντας παράλληλα και για το ιστορικό ρεκόρ του, ισοφαρίζοντας σε συμμετοχές στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» τον Γιάννη Ιωαννίδη.
Οι «μαύρες γάτες» νίκησαν τις «καρακάξες» (1-0) στο μεγάλο ντέρμπι του αγγλικού βορρά και η Σάντερλαντ βρήκε τρόπο για να… πικάρει την μεγάλη της αντίπαλο