Η Εφές επικράτησε με 58-57 στον μεγάλο τελικό της Euroleague κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, και έκανε έτσι το back to back…
Ένας τελικός ο οποίος μας επιφύλασε ένα δραματικό φινάλε, με την Ρεάλ να μην κάνει φάουλ παρότι το χρονόμετρο επίθεσης για την Εφές και του αγώνα είχαν διαφορά μόλις τριών δευτερολέπτων αποδείχτηκε καταδικαστική, αφού παρότι ο Λάρκιν αστόχησε σε τρίποντο, Σίνγκλετον και Πλάις διεκδίκησαν όσο χρειαζόταν το ριμπάουντ για να τελειώσει ο χρόνος στο παιχνίδι.
Το φινάλε βρήκε τον Εργκίν Αταμάν να πανηγυρίζει με υψωμένες γροθιές, την ώρα που γινόταν… χαμός από όλα τα μέλη της τουρκικής ομάδας.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.