Αλλιώς τα υπολόγιζαν φέτος στην ΑΕΚ και αλλιώς τους βγήκαν. Η Ένωση όχι μόνο δεν κατάφερε να κάνει πρωταθλητισμό, αλλά έχασε και την Ευρώπη μία αγωνιστική πριν το φινάλε των πλέι οφ προκαλώντας την οργή των οπαδών της που ζήτησαν την παραίτηση όλων των στελεχών της ΠΑΕ. Και τώρα καλείται να πιει το πικρό ποτήρι μέχρι τέλους, αφού έχει να δώσει ακόμη ένα ματς, κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.
Ένα παιχνίδι που αναμένεται να εξελιχθεί σε συλλαλητήριο των οπαδών της ΑΕΚ, όσων αντέξουν να βρεθούν στο γήπεδο, κατά πάντων. Κάτι που αντιλαμβάνονται βέβαια και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, με πολλούς να έχουν εκφράσει, σύμφωνα με πληροφορίες, επιθυμία να μην αγωνιστούν σε αυτό το ματς.
Και οι παίκτες καταλαβαίνουν ότι το κλίμα γι’ αυτούς είναι πολύ βαρύ. Πήραν άλλωστε μία… δόση και κατά την επιστροφή από τη Θεσσαλονίκη το βράδυ του Σαββάτου και φαίνεται πως κάποιοι δεν αντέχουν να τα «ακούσουν» ξανά. Για το ματς με τους Πειραιώτες εκτός λόγω καρτών είναι έτσι κι αλλιώς οι Μάνταλος και Άμραμπατ, ενώ λόγω τραυματισμών δεν υπολογίζονται κατά πάσα πιθανότητα και οι Βράνιες, Σιμόες και Γέβτιτς.
Από εκεί και πέρα, θα φανεί και από την αποστολή που θα ανακοινώσει ο Οφρυδόπουλος ποιοι θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι ενώ πρέπει να σημειωθεί πως δεν θα είναι εύκολο να επιστρατεύσει παίκτες από την ΑΕΚ Β’ η οποία βρίσκεται εδώ και μέρες σε διακοπές.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Ο Στεφάν Λανουά διανύει τον δεύτερο χρόνο της θητείας του ως αρχιδιαιτητής και υπήρξαν εξελίξεις, με φόντο τις FIFA, UEFA τόσο θετικές όσο και αρνητικές
Για μία ακόμη φορά ο Χιμένεθ δεν ανακοίνωσε αποστολή στον Άρη με τη συμμετοχή του Γένσεν στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης να είναι αμφίβολη καθώς ταλαιπωρείτε από ίωση.