Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Θεσσαλονίκη, με πρωταγωνιστές μαθητές από σχολείο της Κρήτης.
Συγκεκριμένα, πληροφορίες που έφτασαν στο Creta24 αναφέρουν ότι παιδιά από το Γυμνάσιο Μαλίων, το οποίο βρίσκεται στην συμπρωτεύουσα στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής, νοίκιασαν δίκυκλα και κάποια από αυτά βρέθηκαν στα νερά του Θερμαϊκού!
Οι ίδιες πηγές ενημέρωσηςσημείωσαν ότι ορισμένα από αυτά χρειάστηκε να διακομιστούν στο ΑΧΕΠΑ, όπου και νοσηλεύονται, ενώ τους γίνονται εξετάσεις!
Διενεργείται προανάκριση
Το Λιμενικό λίγο αργότερα εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι επρόκειτο για δύο ανήλικα κορίτσια που έπεσαν στην περιοχή της «Νέας Παραλίας», και κατάφεραν να βγουν από τη θάλασσα μόνες τους.
«Στην περιοχή μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Ωστόσο, τα δυο ανήλικα κορίτσια εξήλθαν με ίδιες δυνάμεις από τη Θάλασσα, ενώ μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Αχέπα». Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας