Μετά και την εισβολή στην Ουκρανία, η Euroleague απέκλεισε από τη φετινή διοργάνωση τις ρωσικές ομάδες και άπαντες αναμένουν τις εξελίξεις για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
O πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, έριξε… βόμβα, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως δε θα αγωνιστούν οι ρωσικοί σύλλογοι στην EuroLeague της σεζόν 2022-23.
Παράλληλα, ο πρόεδρος του Ερυθρού, τόνισε πως θα πρέπει να δοθεί το… εισιτήριο σε δυο ομάδες από τη Σερβία.
«Κατ’ αρχήν, να δούμε τι θα συμβεί στην EuroLeague. Είμαι υπέρ του να αγωνιστούν δυο ομάδες (σ.σ. από τη Σερβία) στην EuroLeague, με οποιοδήποτε τρόπο. Με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα, δεν θα παίξουν ρωσικές ομάδες. Συμμετέχουμε στην Αδριατική Λίγκα επειδή μας δίνει «εισιτήριο» για την Ευρώπη», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του Ερυθρού Αστέρα.
Θυμίζουμε, πως η Βίρτους Μπολόνια επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια του ευρωπαϊκού μπάσκετ μετά και την κατάκτηση του Eurocup.
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Δύο φορές προηγήθηκε η Παρί, οι Άγγλοι είχαν τις απαντήσεις, όμως στο τελευταίο 20λεπτο ένα λάθος και δύο γκολ του Κβαρατσκέλια διαμόρφωσαν το τελικό 5-2 που δίνει «μισή πρόκριση» στους Γάλλους.
Η… τρέλα διαρκείας που ακούει στο όνομα Μπόντο Γκλιμτ συνεχίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τη νορβηγική ομάδα να σαρώνει 3-0 τη Σπόρτινγκ στο πρώτο ματς και να ετοιμάζεται για οκτάδα!