Την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για τα εντός έδρας ντέρμπι με Παναθηναϊκό (11/5) και ΠΑΟΚ (14/5) ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Τα μαγικά χαρτάκια για τις δυο αναμετρήσεις θα διατίθενται ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των Πειραιωτών από το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ από την Δευτέρα (9/5) θα υπάρχουν και στα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης».
H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής των Playoff της Super League Interwetten απέναντι στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, την Τετάρτη 11/05/2022 και ώρα 21:00 και της 9ης αγωνιστικής των Playoff της Super League Interwetten απέναντι στον ΠΑΟΚ, το Σάββατο 14/05/2022 και ώρα 20:00 που θα διεξαχθούν στο στάδιο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ”, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:
Εισιτήρια και για τους 2 αγώνες διατίθενται μέσω Internet (www.olympiacos.org) από την Τετάρτη στις 04/05 στις 14:00 έως την εξάντλησή τους.
Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:
α) την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email) β) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone. γ) από τα delivery kiosks (αυτόματα μηχανήματα παραλαβής εισιτήριων) έξω από την θύρα 17
Τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά την Δευτέρα 9/5 έως την Παρασκευή 13/5 (10.00 – 18.00) και τις ημέρες των αγώνων από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€, 15€, 20€, 30€, 40€, 50€, 100€ (VIP), 150€ (VVIP)
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Οι φίλαθλοι της ομάδας μας που είναι ΑμεΑ (με πάθηση άνω των 67% και χωρίς κινητικά προβλήματα) και οι ΑΝΕΡΓΟΙ (κάρτα ανεργίας σε ισχύ) θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια στις θύρες 21 & 22 με την ειδική τιμή των 5€.
Τα συγκεκριμένα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ”, με τις ανωτέρω διαδικασίες πώλησης μέσω εκδοτηρίων, με την προσκόμιση του ΑΔΤ, ΑΜΚΑ και της Κάρτας Ανεργίας (ΑΝΕΡΓΟΙ) ή την Γνωστοποίηση Αποτελέσματος Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΑμεΑ).
ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Παιδικά εισιτήρια θα διατίθενται σε όλες τις θύρες σε ειδικές τιμές. Βασική προϋπόθεση να είναι γεννημένα από το 2006 και μετά και να συνοδεύονται από ενήλικα.
• Είναι προαιρετική η χρήση μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες.
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» την οποία ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.
Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).
Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.olympiacossfp.gr)
Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π. στο 211-1007060.
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί