Συμπαίκτης της χρονιάς στο NBA o Τζρου Χόλιντεϊ
Για δεύτερη φορά στην καριέρα του ο γκαρντ των Μιλγουόκι Μπακς, Τζρου Χόλιντεϊ, αναδείχθηκε κορυφαίος συμπαίκτης της χρονιάς στο NBA.
Συμπαίκτης της χρονιάς στο NBA, αναδείχθηκε για δέυτερη φορά στη καριέρα του, ο γκάρντ των Μιλγουόκι Μπακς, Τζρου Χόλιντεϊ.
Ο Χόλιντεϊ έλαβε 39 ψήφους πρώτης θέσης και 964 συνολικά βαθμούς για να τερματίσει πάνω από τον σέντερ των Ντάλας Μάβερικς, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς (48 ψήφους πρώτης θέσης, 936 βαθμούς) και τον φόργουορντ των Σικάγο Μπουλς, ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν (34 και 898).
Ο 31χρονος, ο οποίος είχε κατακτήσει το βραβείο και τη σεζόν 2019-20 με τη φανέλα των Νιού Ορλίνς Πέλικανς, έγινε ο πρώτος νικητής του βραβείου που το κερδίζει πάνω από μία φορά.
Τη φετινή σεζόν έχει μέσο όρο 18,3 πόντους, 6,8 ασίστ και 4,5 ριμπάουντ σε 67 αγώνες (64 βασικός) με τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
- Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Μεγάλη «μάχη» στην Τούμπα, ρεβάνς στη Λιβαδειά με φόντο τον τελικό
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (11/2): «Δράση» με Κύπελλο Ελλάδος Betsson και Premier League
- H Euroleague έβγαλε ανακοίνωση με απολογητικό χαρακτήρα για το φιάσκο με τα εισιτήρια του Final Four
- Ο Λεβαντόφσκι ανοίγει δρόμο για το Σικάγο
- Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Γλίτωσαν την ήττα στο 90+6′ οι «κόκκινοι διάβολοι»
- Τσέλσι – Λιντς 2-2: Ισοπαλία σοκ για τους «μπλε» (2-2) – Μία ακόμη ήττα για την Τότεναμ (1-2)
- Μονακό: «Ηχηρά» ονόματα απειλούν με αποχώρηση
- Serie A: Στο προσκήνιο η επαγγελματική διαιτησία – Πόσα κερδίζουν σήμερα οι ρέφερι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442