Στον Μπράντον Ντέιβις κατέληξε ο τίτλος του MVP των πρώτων αγώνων στα πλέι οφ της Euroleague.
O Αμερικανός σέντερ οδήγησε στη νίκη με 77-67 την Μπαρτσελόνα επί της Μπάγερν Μονάχου στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» και στο 1-0 στον δρόμο προς το φάιναλ φορ του Βελιγραδίου.
Με 19 πόντους (6/9 δίποντα, 7/10 βολές), 5 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 8 κερδισμένα φάουλ, ο Ντέιβις συγκέντρωσε 24 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, περισσότερους από οποιονδήποτε άλλο παίκτη στους συνολικά τέσσερις αγώνες των πρώτων προημιτελικών.
Αυτή είναι η 5η φορά στην καριέρα του και 2η φέτους που ο Ντέιβις που αναδεικνύεται MVP μίας αγωνιστικής στη Euroleague.
Τον Ντέιβις ακολούθησαν σε απόδοση, με 21 πόντους έκαστος στο index οι Φαμπιάν Κοσέρ της Ρεάλ Μαδρίτης και Σκότι Ουίλμπεκιν της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ από 18 πόντους συγκέντρωσαν οι Βλάντιμιρ Λούτσιτς της Μπάγερν, Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος της Ρεάλ Μαδρίτης και Ντάντε Έξουμ της Μπαρτσελόνα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Μέσα από μια σκληρή ανακοίνωση, η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Σενεγάλης (FSF) περιέγραψε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει πριν από τον τελικό της Κυριακής στο Ραμπάτ.
Ο CEO της Euroleague, Παούλιους Μοτιεγιούνας εξαπέλυσε τα βέλη του για το NBA Europe τονίζοντας ότι δεν είναι βέβαιος για την προοπτική της διοργάνωσης και πώς θα λειτουργήσει στην πράξη.
Ο Μάρκο Φαν Μπάστεν δεν απασχολεί την επικαιρότητα για κάποιο γκολ, μια ανάλυση ή μια τηλεοπτική ατάκα, αλλά για μια βαθιά ανθρώπινη απόφαση: να αποσυρθεί προσωρινά από την τηλεόραση για να σταθεί δίπλα στη σύζυγό του