Παναθηναϊκός: Δεκτή η έφεση για Χουάνκαρ, παίζει στο Κύπελλο με τη Λαμία
Παναθηναϊκός και Χουάνκαρ δικαιώθηκαν στο δεύτερο βαθμό, η ποινή έπεσε στη μία αγωνιστική και ο Ισπανός θα αγωνιστεί στο Κύπελλο με τη Λαμία και στο πρωτάθλημα με τον Άρη
Δικαίωση σε δεύτερο βαθμό για Παναθηναϊκό και Χουάνκαρ, κάτι που σημαίνει ότι επιστρέφει ο ισπανός μπακ στα πλάνα του Γιοβάνοβιτς.
Όπως έγινε γνωστό, η έφεση που είχαν καταθέσει οι Πράσινοι για την ποινή στον Χουάνκαρ, ο οποίος είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές για την κόκκινη στα Γιάννενα, έγινε δεκτή από τη δευτεροβάθμια επιτροπή.
Ως εκ τούτου, ο έμπειρος αριστερός μπακ, που δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, επιστρέφει αμέσως στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.
Θα είναι δηλαδή διαθέσιμος και στον αυριανό πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τη Λαμία στη Λεωφόρο, αλλά και στο ματς της έκτης αγωνιστικής των πλέι-οφ με τον Άρη, επίσης στη Λεωφόρο.
- Τι είπε ο Φρανσίσκο για το μέλλον του: «Υπάρχουν πολλές προτάσεις…»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (26/2): Δράση με Europa League, Conference και Euroleague
- Κόντρα στην Παρί για να ξεκινήσει σερί ο Παναθηναϊκός
- Ώρα… Europa League για τον ΠΑΟΚ: Για την ανατροπή κόντρα στη Θέλτα ο Δικέφαλος του βορρά
- Ο Παναθηναϊκός ψάχνει πρόκριση στο Πλζεν
- Ξυλάς στο in: Οι σπουδές, η προσπάθεια να βρεθεί στο κορυφαίο επίπεδο και η συνύπαρξη με τον Τσιτσιπά (pics)
- Ολοκληρώθηκε το παζλ: Οι 16 ομάδες που συνεχίζουν στο Champions League
- Γιουβέντους – Γαλατασαράι 3-2 στην παράταση (κ.δ. 3-0): Πάλεψε η Γιούβε, αλλά πέρασαν οι Τούρκοι (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/donna-elliot-NCh4pgfdYCA-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442