Δύο χρυσά μετάλλια, ένα ασημένιο κι ένα χάλκινο ήταν ο απολογισμός της πρώτης ημέρας της διεθνούς ρεγκάτας του Πιεντιλούκου.
Ένα πρόγραμμα που ολοκληρώθηκε κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, δυνατούς ανέμους και έντονο κυματισμό, που επηρέασαν τα περισσότερα ελληνικά και ξένα πληρώματα.
Τα δύο χρυσά μετάλλια κατέκτησαν η Κατερίνα Γκόγκου στο σκιφ νεανίδων και οι Σοφία Δαλίδου – Στυλιανή Νάτσιουλα στο διπλό σκιφ νεανίδων.
Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Ευαγγελία Αναστασιάδου – Ζωή Φίτσιου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών και το χάλκινο μετάλλιο οι Απόστολος Λυκομήτρος και Λεωνίδας Κοπίδης στο διπλό σκιφ εφήβων.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.