Ακόμα μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή στιγμή για τον Βασίλη Σπανούλη στα παρκέ.
Ο «θρύλος» του Ολυμπιακού και του ελληνικού μπάσκετ είχε την… τιμητική του στην αναμέτρηση του Προμηθέα με τη Βίρτους Μπολόνια, για το Eurocup. Ο Έλληνας παλαίμαχος άσος που παρακολουθεί την αναμέτρηση παρέα με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, βραβεύτηκε από τον Προμηθέα στο ημίχρονο του αγώνα για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.
Ο «Kill Bill» θα παραμείνει στην Πάτρα, καθώς είναι ο προπονητής της επίλεκτης ομάδας U18 που θα συμμετέχει στο Next Generation Tournament.
Αν κι έχανε από το 13΄ από αυτογκόλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε στο Λονδίνο της Γουέστ Χαμ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νικολάς Ντομίνγκες (55’) και Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ (89’) και πήρε μεγάλη νίκη.
Οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι θα έχουν φέτος έναν παραπάνω λόγο να σηκώσουν το ποτήρι ψηλά – και να το κάνουν χωρίς να σκέφτονται το ξυπνητήρι της επόμενης μέρας.