Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Όλη η Ευρώπη στα πόδια του Πάουλο Ντιμπάλα

Όλη η Ευρώπη στα πόδια του Πάουλο Ντιμπάλα

Ο Πάουλο Ντιμπάλα είναι γνωστό πλέον ότι διανύει την τελευταία του σεζόν με την φανέλα της Γιουβέντους και πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Αργεντινό.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα είναι δεδομένο πλέον πως θα αποχωρήσει μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου από την Γιουβέντους, καθώς οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στην ανανέωση του συμβολαίου του Αργεντινού ποδοσφαιριστή.

Ο Ντιμπάλα μετά από επτά χρόνια παραμονής του στους μπιανκονέρι το ερχόμενο καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν καθώς δεν τα βρήκαν στο οικονομικό και πλέον ο Αργεντίνος ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πολλές είναι οι ομάδες οι οποίες θα ήθελαν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Πάουλο Ντιμπάλα, όπως η Ίντερ, η Μίλαν, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Παρί Σεν Ζερμέν και άλλα μεγάλα κλαμπ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Σίγουρα και Ίντερ αλλά και η Μίλαν θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Βέβαια όσον αφορά την Ίντερ υπάρχει ένα πρόβλημα σχετικά με την αντιπαλότητα των δύο ομάδων που καθιστά δύσκολη την μεταγραφή του Ντιμπάλα, ωστόσο τίποτα δεν είναι απίθανο να συμβεί.

Από την άλλη πλευρά η Μίλαν θα ήθελε τον Αργεντινό στο ρόστερ της καθώς δεν αντιμετωπίζει τα ίδια θέματα με την Ίντερ, αλλά εδώ το μεγάλο πρόβλημα είναι το οικονομικό καθώς ο Ντιμπάλα αμείβεται με επτά εκατομμύρια ευρώ ετησίως ενώ η οικονομική πολιτική της Μίλαν μάλλον καθιστά δύσκολη την μεταγραφή του.

Από την πλευρά της Ισπανίας η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού, ενώ και ο Σιμεόνε έχει μιλήσει με κολακευτικά λόγια για τον συμπατριώτη του και έχει δηλώσει πως θα τον ήθελε στην ομάδα του. Βέβαια το θέμα είναι αν ο Ντιμπάλα θα μπορέσει να δέσει αρμονικά με τους υπόλοιπους επιθετικούς της Ατλέτικο μιας και είναι σχετικά πλήρης η επιθετική της γραμμή.

Στο κόλπο για την απόκτηση του μπαίνει και η Παρί Σεν Ζερμέν και μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής προσέγγισε την γαλλική ομάδα για να μάθει τις προθέσεις της σχετικά με το αν έχει την διάθεση να τον εντάξει στο ρόστερ της. Βέβαια στην Παρί το μέλλον για πολλούς ποδοσφαιριστές παραμένει αβέβαιο ειδικά μετά τον αποκλεισμό από στο champions league από τη Ρεάλ Μαδρίτης και μετά τις έντονες αποδοκιμασίες προς τους αστέρες της ομάδας.

Σίγουρα κανείς δεν ξέρει ποιο θα είναι το μέλλον του Πάουλο Ντιμπάλα, αλλά σίγουρα προβλέπεται ένα καυτό καλοκαίρι ώστε να φανεί ποια ομάδα θα καταφέρει να αποσπάσει την υπογραφή του Αργεντινού

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024