Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ στον τελικό του Indian Wells, από την Πολωνή Ίγκα Σβιότεκ χάνοντας έτσι την ευκαιρία να κατακτήσει τον σπουδαιότερο τίτλο της καριέρας της.
Μένοντας μακριά από τον καλό της εαυτό, η Ελληνίδα τενίστρια γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ(6-4,6-1) στον τελικό του Indian Wells από την Ίγκα Σβιόντεκ.
Μετά από αυτή την εξέλιξη η Σάκκαρη από τη Δευτέρα (21/03) θα είναι στο Νο3 της Παγκόσμιας κατάταξης, ενώ η Πολωνή μετά την κατάκτηση του τίτλου θα βρίσκεται στο Νο2.
Oι δύο αθλήτριες ξεκίνησαν πολύ νευρικά τον αγώνα, με το ένα μπρέικ να διαδέχεται το άλλο με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο πέμτο γκέιμ, ώστε να κρατήσει κάποια το σερβίς. Αυτή που το έπραξε ήταν η Σβιότεκ.
Η Πολωνή έκανε νέο break μετά για να προηγηθεί με 4-2, αλλά η Σάκκαρη απάντησε άμεσα με break back και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για το 4-4. Η Σβιόντεκ έβγαλε αντίδραση διατηρώντας το σερβίς της και με ένα ακόμα μπρέικ κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 6-4.
Στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ οι δύο αθλήτριες κράτησαν το σερβίς τους στα πρώτα τρία games. Από εκείνο το σημείο και μετά η 20χρονη Πολωνή κατάφερε να μετατρέψει τον τελικό σε παράσταση για έναν ρόλο, παίρνοντας τα επόμενα τέσσερα γκέιμ φτάνοντας έτσι στην κατάκτηση του σετ με 6-1 και παράλληλα στον τίτλο.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.